“ИЗКУСТВО ОТ СТОМАНА”

Фирма Шалом ООД - утвърдено име в производството на резервни части за ССМ и в изработката на нестандартни изделия от черни метали.

Вие имате стар или неизвестен модел плуг, за който не намирате резервни части? Ние можем да го възстановим…

Просто ни изпратете мостра или чертеж и ние ще произведем желаните от Вас артикули в кратки срокове и с високо качество

Вие имате нов плуг, но резервните части за него са прекалено скъпи? Ние можем да ги произведем на по-ниска цена

Изпратете ни оригинален детайл и ние ще използваме висококачествени материали и модерни технологии, за да постигнем функционалността и качеството на заводското изделие.качество

Вие имате ръчна, или тракторна фреза и се нуждаете от нови мотички за нея? Магазинът, от който сте я закупили се е преместил, или вече не съществува?

Фирма Шалом ООД има дългогодишен опит със всякакви модели фрези – карловски, карнобатски, Yanmar, Kubota и др. За съжаление, работните органи за тях идват от различни доставчици, поради което често се различават, дори в рамките на един и същи модел. Ето защо е необходимо да ни изпратите мостра на желаната от Вас мотичка и ние ще я произведем

Вие се нуждаете от нестандартно изделие от стомана? Трябва Ви метална заготовка за Вашата нова машина, или за ремонта на старата? Ние можем прецизно да изрежем и подготвим желаните от Вас детайли...

Благодарение на CNC – апарат за газопламъчно рязане ние можем да произведем с висока точност всякакви детайли от черна ламарина, с дебелина от 4 до 50 mm. Необходим ни е единствено чертеж, шаблон или просто старото износено и повредено изделие.

Вие се нуждаете от ремонт или термообработка на детайл от стомана? Ние ще го поправим и закалим...

Нашата фирма разполага с различни видове хидравлични преси и огъващи калъпи, както и с пещ за термообработка, която позволява нагряване на детайли с дължина до 120 см. Температурата се следи с лазерен термометър, а термообработката се извършва според конкретната марка стомана.

Ние разполагаме с богат асортимент от мостри и чертежи на вече изработвани по поръчка части. Ще запазим и Вашите модели, за да улесним повторната Ви поръчка.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ТУК

Всички продукти отговарят както на българските държавни стандарти, така и на европейските изисквания за качество

ИЗДЕЛИЯ ПО ПОРЪЧКА

Фирма Шалом произвежда изделия по документация, шаблон, нов или износен модел.

НОВИ МАТЕРИАЛИ

За разлика от някои некоректни конкурентни производители, в производството на нашите изделия ние влагаме САМО и ЕДИНСТВЕНО НОВИ суровини и материали с гарантиран химичен състав, механични характеристики и качество.

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

При нас Вие можете спокойно да се поинтересувате от марките стомани, от които се произвеждат изделията, както и от процеса на производство, от суровия материал до термообработката.

ЗА НАС

Въз основа на дългогодишната си практика в бранша, фирма Шалом се е превърнала в утвърдено име на пазара за резервни части за прикачен инвентар, както и за изработката на нестандартни изделия от черни метали.

ЦЕНИ

В раздел "Цени" на нашия сайт можете да намерите информация за актуалните цени на част от изделията, които произвеждаме. Ако не намирате интересуващия Ви артикул, то това не означава, че не можем да го произведем.

КОНТАКТИ

За всяка информация, която Ви интересува можете да се свържете с нас на телефоните, посочени в раздел "Контакти"

ЗАТВОРИ